Marmerlook tegels voor een luxe uitstraling

Serry Marmerlook tegels

Marmer, wie vindt het nou niet mooi? Marmer geeft een ruimte al snel een luxe uitstraling. Het kan een ruimte volledig omtoveren waardoor het er klassiek uit komt te zien. Er is echter veel onderhouding nodig wanneer het aankomt op marmer. Als je toch dat luxe gevoel wil creëren in je huis zonder de onderhouding die marmer vereist, kun je marmerlook tegels in je ruimte plaatsen. Serry marmerlook tegels zijn hier een goed voorbeeld van. Deze prachtige tegels kunnen een aanvulling zijn voor jouw ruimte. 

Welke marmerlook tegels passen bij jouw inrichting?

Serry heeft een ruim assortiment aan marmerlook tegels. Alle tegels zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en formaten. Het model marble is in bijvoorbeeld in dertien verschillende varianten te krijgen. Deze Serry marmerlook tegels zijn erg mooi voor aan de muur. Als je van iets meer glans houdt zijn de Marvel Pro tegels wat voor jou. Deze tegels kun je ook in diverse formaten verkrijgen. Als je een unieke wand of vloer wil kun je natuurlijk ook meerdere marmerlook tegels met elkaar combineren tot een patroon. 

Serry Marmerlook tegels

Toonzaal

Wil je graag advies over marmerlook tegels, of ben je benieuwd naar hoe de tegels er in het echt uit zien? In de toonzaal in Boortmeerbeek vind je diverse belevenisboxen. Hier kun je een beeld krijgen van hoe de tegels er uit zien wanneer ze in een interieur zijn betrokken. Neem vooral een kijkje op de website voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *