Een mini vibrator is altijd makkelijk mee te nemen.

Een mini vibrator is een kleine schattige sex-toy waar je waarschijnlijk al van gehoord hebt via kennissen of goede vriendinnen. Ze zijn discreet en door het zakformaat kun je hem makkelijk verbergen, tenminste als je jezelf niet te veel uitlaat over je seks speeltjes verzameling.

En laten we eerlijk zijn, onder de vibrators is de mini-vibrator het perfecte seks speeltje om bij je te hebben, zodat je lekker stiekem elke gelegenheid die er is aan kunt pakken om jezelf even te ontspannen. Heb je nog nooit gemasturbeerd met een vibrerende vriend, dan is dit formaat ideaal in gebruik. Niet voor niets is dit het seks speeltje bij uitstek, of je nu nieuw bent op dit gebied of al ervaring mee hebt.

Klein in formaat en zo doeltreffend.

Natuurlijk kun je de mini-vibrator wat betreft formaat nooit vergelijken met een Tarzan of Magic Wand, maar onderschat ze niet. Vanwege de perfecte vorm is het een precisie instrument met geweldige trillingen om jezelf te stimuleren. Hierdoor kun je je focussen waar je de vibratie het meest wilt hebben.

Hoewel veel vrouwen met een mini vibrator direct de clitoris of clitorishoed(huidplooi) stimuleren, kun je deze afhankelijk je lichaams-gevoeligheid ook op andere plekken gebruiken. Probeer het hele gebied uit om zo je heerlijke erogene zones te ontdekken, maak het voor jezelf spannend en begin niet direct met het puntje van je clitoris.

Wat nu als je seksleven op z’n dieptepunt is?

Is seks met je partner een sleur geworden? Dan wordt het tijd voor iets extra’s in de slaapkamer om er nieuw leven in te blazen. Een mini vibrator is een subtiel seks speeltje om jullie beiden over de drempel van experimenteren te tillen. Verhoog bij elkaar op deze manier de intensiteit in het liefdesspel.

Door elkaars plezier punten te stimuleren kun je een niveau van genot bereiken die zeer intens is. Probeer elkaar gewoon opnieuw te ontdekken en experimenteer met bijvoorbeeld rimmen. Gebruik de mini vibrator rondom de anus van jezelf of die van je partner om dat heerlijke tintelende gevoel op te wekken. Een geweldige start als inleiding voor anaal spelen te introduceren voordat de penetratie begint.

Het is een fabeltje dat vrouwen niet zonder vibrator kunnen.

Sommige vrouwen vinden het nu eenmaal prettiger om een intensievere stimulatie van een mini vibrator te ervaren, iets wat bij hun de vingers of een tong niet kunnen bieden. Wat wel een feit is dat vrouwen die regelmatig een vibrator gebruiken een grotere kans hebben op het krijgen van een orgasme, heviger seksueel verlangen, snellere opwinding en vochtiger wordt wat leidt tot minder ongemak tijdens de seks.

Wil je een mini vibrator wil kopen, maar je schaamt je om een sexshop binnen te lopen, ga dan snel naar een online sexshop zoals Bedfun.nl voor het kopen van een mini vibrator en vele andere sex toys. Luister niet naar mensen die zeggen: “vrouwen kunnen niet zonder vibrators, of er iets mis met de manier waarop hun mannen de liefde bedrijven”. Wees gewoon openhartig tegen elkaar en bespreek welk erotisch spel je samen leuk vindt, laat de sleur niet toeslaan in de slaapkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *