Aanstekers met logo bedrukken

geel

Een aansteker met logo is een praktisch en ideaal relatiegeschenk. Voor talloze gelegenheden wordt een aansteker nog hedendaags gebruikt. Zo zijn aanstekers goed om weg te geven tijdens beurzen, evenementen, cafés of in je eigen kroef. Daarnaast kan je ze ook als bij- cadeau doen als als je iemand een bbq-pakket of bij een pakje peuken.

Voordelen van een aansteker met logo

Er zitten namelijk talloze voordelen aan een aansteker met logo. Ten eerste wordt een aansteker vaak gebruikt op feestjes en tijdens rookpauzes. Hierdoor geven mensen jouw bedrukte aansteker door aan andere die vaak kort naar de aansteker kijken. Wat staat er nou eigenlijk op? Hierdoor kan het zijn dat men vraagt waar de aansteker vandaag komt of hoe je eraan gekomen bent. Ten tweede wordt het niet alleen gebruikt om een sigaret aan te steken, maar het wordt ook in veel huishouden nog gebruikt om de houtkachel aan te steken, het gaspitje of de vuurkorf in de tuin.

aanstekers met logo

Bestel jouw aanstekers nu

Aanstekers bedrukken hoeft niet duur te zijn. In bulk aantallen wordt het al helemaal een koopje. Laat er een hele hoop bedrukken met jouw logo en geef ze door bij iedereen die je ontmoet. Het perfecte marketing cadeau om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *